Back to All Events

Mikrosirkulasjon i fokus - Fysioterapeut Lena Rydqvist

  • Løkka Helse og Velvære 35B Markveien Oslo, Oslo, 0554 Norway (map)

Mikrosirkulasjon i fokus

Lær om mikrosirkulasjon. Hva er det? Hvorfor er det viktig og hvordan kan man arbeide med sin egen mikrosirukulasjon?

Velkommen til en 60 min gratis presentasjon om mikrosirkulasjon - kapillær sirkulasjon. Kapillærene er våre minste blodkar i kroppen og ikke mindre viktige for det. En viktig funksjon er å støtte energi produksjon i cellen, dvs. forbrenning av syre, hvilket er helt nødvendig for att vi skal må bra og kunne gjøre saker. 

mikrosirkulasjon.jpg

Presentasjonen kommer også handle om BEMER-systemet som er et medisinskt utstyr som som går under begrepet Fysikalisk Vaskulær Terapi. Apparatet og matten som man ligger på bruker vi i ulike behandlinger og terapeutisk prosesser. Systemet stimulerer mikrosirkulasjonen på en mekanisk slik blokkeringer løses opp, mikrosirkulasjonen blir bedre og cellene klarer produsere mer energi. Se hva som skjer på 8 min

 

Er du, har vært eller kjenner noen som plages med for lite energi i hverdagen så er dette en god mulighet til ny kunnskap som kan være med og støtte prosessen mot et mer energirikt liv med mer glede, eventyr og livskraft.

Torsdag 29.11 kl 18.00-19.00 - Te/kaffe, spørsmål og mingle fra 19.00 - 19.30

Pris - GRATIS

  • Meld deg på via e-post post@lhov.no

  • SMS og SPM Tag kontakt med Pontus +47 47290438

Hjertelig velkommen

- Løkka Helse og Velvære i samarbeid med Lena Rydqvist (Fyskliniken) og Tone Sussly

Earlier Event: November 26
Yogalab førjulsdrop-in 2018