Back to All Events

Foundation Training workshop i Oslo for deg som arbeider med muskel og skjellet

FT-workshop.jpg

Foundation Training workshop i Oslo for deg som arbeider med muskel og skjellet

Denne workshopen retter seg i hovedsak til deg som arbeider innenfor kiropraktikk, personlig trening, massasjeterapi eller naprapati og har lyst og lære øvelser fra Foundation Training for eget bruk og i ditt arbeid.

Vi deler med oss av erfaringer, cases, prater om ulike muskel og skjelett plager og dere vil bli instruert enkle øvelser fra Foundation Training basert på de ulike tema som dykker opp. Vi kommer trene sammen og du vil lære viktige holdpunkter for og lære bort grunnøvelser i Foundation Training til en nybegynner.

Foundation Training blir stadig mer anerkjent på grunn effektive øvelser som hjelper mot ryggsmerter, gir bedre kroppsholdning og en opplevelse av mer kontakt med kroppen. I denne workshopen vil du lære øvelser fra Foundation Training og andre nevrologiske "hack" som i kombinasjon gir raske og bærekraftige resultater. Les mer om Foundation Training her http://www.lhov.no/foundation-training eller søk på instagram hvor du også finner mye informasjon.

Avslutningsvis blir du introdusert til to mulige fortsettelse kurser - “Proprioceptiv Therapy” og “Funksjonell Veiledning”. For info om dette - ta kontakt.

Har du fler spørsmål om FT må du gjerne ringe +4747290438 eller sende en e-post.

PRAKTISKT

  • Lørdag 30.3.2019 (Reservdato 6.4.2019)

  • Tid: 10.00 -16:00 (Pause mellom 12-13)

  • Ta med tøy for trening innendørs, lunsj og vannflaske.

  • Sted: Løkka Helse og Velvære, Markveien 35B, 0554 Oslo

  • Pris: kr 1790.- inkl. kaffe og snakks (Du mottar faktura ved påmelding)

Velkommen,

Vennlig hilsen Pontus Lüttkens, Sertifisert Instruktør

Påmelding frist: Fredag 15.3.2019

Send mail til pontus@2ft.io

2018-FT-Center-Logo.jpg