Back to All Events

NYHET! Kurs: Funksjonell Evaluerende Veileder / Functional Assessment Mentor


FØRE

FØRE

ETTER

ETTER

Dette innledende steg i utdanningen til Funksjonell Evaluerende Veileder retter seg spesifikt mot personlige trenere og terapeuter som ønsker å lære en kvalitativ holdbar metodikk for oppfølging av klienter. 

Hva betyr det? En kvalitativ holdbar metodikk når man arbeider og trener mennesker handler om å utvikle kroppslig funksjonalitet. Kroppslig funksjonalitet er hvordan kroppen fungerer når vi utfører ulike funksjoner (Alt fra pusse tenner til å stå på ski). Leverer kroppen det vi ønsker og på hvilken måte?    

En funksjonell evaluerende veileder gir klienten kunnskap om sin egen kropp om hva som fungerte og hva som ikke fungerte i et bestemt tidsrom. Dette innebærer å lære om hvordan lede en kvalitativ prosess, standarder for funksjonell veiledning/måling, sette resultatet i en sammenheng, lage en analyse og presentere resultatet for klienten og gi veiledning om veien videre.

Som personlig trener eller terapeut vil du nå kunnskap på individ nivå om hvordan din klient mottar treningen som du eller kollega instruerer. Et objektivt resultat basert på presise standarder, har vist seg gi langsiktige endringer, holdbare resultater og forståelse koblet til hva som gir funksjonell ytelse. 

En slik oppfølging av kunder og videre oppfølging gir deg som personlig trener en stabil klient bas med klienter som hele tiden utvikles. Tryggheten som du opparbeider deg gir et godt rykte samtidig som det er morsomt og inspirerende. 

—-

Kurset (Del 1)* går over helg Lørdag- Søndag kl 10 - 17 (60 min lunsj)

* Du kan i fremtiden kunne delta på ubegrenset mange Del 1 kurs i mån av plass for og repetere din kunnskaper og knytte ny kontakter innenfor helse.

Pris Del 1 - 5950.- per person

Min 5 deltakere

KURSDATO:

  • 27.4-28.4 2019 (Sverige, sted ej fastsatt) - Søknadsfrist 30.3.2019

  • 22.6-23.6 2019 (Norge, Løkka Helse og Velvære) - Søknadsfrist 30.4.2019

Vid intresse.
Send mail til pontus@2ft.io eller ring +4747290438