Idaprofil.jpg
 
 

IDA SIGRID ENGERUD

Ida Sigrid har alltid vært naturlig undrende og fra hun opplevde sin første yogatime som 17åring har hun vært interessert i yoga. Syv år senere i 2010 gjennomførte hun sin første lærertrening i YogaWorks og begynte å undervise noen måneder senere. Siden har hun holdt kurs, yogatimer og søkt mer kunnskap i forskjellige rettinger via kurs og lærertreninger innenfor yoga, og gjennom utviklingen av sin egen praksis. I dag driver hun Yogalab og har hovedsakelig yogatimer for voksene, men også for barn-, senior- og barsel- grupper. Ida sine yogatimer er mye inspirert av Embodied FlowTM, Tantrisk og Buddhistisk filosofi, BMC og Gagadans.

-Etter min første yogatime husker jeg en underlig følelse av å gå hjem å kjenne føttene mine. Jeg kjente på en kroppslig relasjon som jeg ikke hadde vært oppmerksom på før, samt en naturlig ro og tilstedeværelse i kroppen. Det var som om jeg kom tilbake til noe essensielt og naturlig, noe som hadde vært glemt i lang tid. Dette gjorde meg nysgjerrig på om jeg gikk glipp av noe ved å ikke vie mer tid og oppmerksomhet til mitt indre liv. - Ida Sigrid

Ida Sigrid er medeiere og gründer av Yogalab. Hununderviser hatha-yoga inspirert av Embodied FlowTM, Body-Mind Centering og ulike filosofiske tradisjoner. Vi ønsker å skape et rom hvor vi inspirerer til en engasjert og kreativ utforskning av yoga og kroppens potensiale for bevegelse.

Vi vektlegger å styrke egen kroppsbevissthet og den somatiske opplevelsen- opplevelsen av å være i kroppen, ved å åpne stadig dypere lag av bevisstheten i hver celle, vev og system i kroppen.

BILDER

...