TRENING

IMG_3924.JPG

FOUNDATION TRAINING

FOUNDATION TRAINING er stabilitets trening gjennom ulike type kroppslige øvelser. Treningsformen er designet for å skape stabilitet gjennom å forbedre funksjon i hofte, avlaste ledd (dekompresjon) og bli sterkere i ryggen. Øvelsene kan du bruke sammen med annen trening du gjør eller i din hverdag. Erfarenhet og tester viser at 3 min trening om dagen gir langsiktigt holdbare resultater.

 
grønn.jpg

YOGALAB OSLO

YOGALAB er et bevegelseslaboratorium som vektlegger å styrke egen kroppsbevissthet og den somatiske opplevelsen av å være i kroppen. Vi underviser hatha-yoga inspirert av Embodied FlowTM, Body-Mind Centering, meditasjon, samt ulike filosofiske og psykologiske tradisjoner og retninger.

 
grønn.jpg

SHAMBALA MEDITASJON

SHAMBALAs visjon hviler på innsikten om at alle mennesker bærer på en grunnleggende godhet. Gjennom meditasjon og praktiske øvelser kan vi komme i kontakt med denne grunnleggende godheten og stegvis utvikle en åpenhet og ydmykhet til oss selv og verden rundt oss. Shambhala Oslo tilhører et internasjonalt nettverk av grupper og sentre over hele verden. Vi arrangerer gruppemeditasjon, helgekurs, retreats og studiesirkler.

 
grønn.jpg

Z-HEALTH

Z-HEALTH er en nevrologisk basert metode der vi lærer presise fysiske øvelser som øker og forbedrer forbindelsen mellom hjernen og kroppen. Øvelsene fokuserer på å medføre økt bevegelighet, bedre balanse og styrket synssans ved å stimulere kroppens nervesystem. Det kan medføre smertelindring, bedre kroppsbevissthet og økt effekt av annen terapi og trening.

 
grønn.jpg

KROPPSBEVISSTHETS TRENING

Bli kjent med hvordan din kropp reagerer på fysiske og psykiske belastninger, og formes av dette. Lær øvelser som styrker evnen til å endre negative vanemønstre og gir større nærvær i hverdagen.

 

HVA SKJER PÅ LHOV FREMOVER