MARI FRENGSTAD

Mari Frengstad er utdannet ernæringsteraput fra England. Hun er utdannet innen funksjonell medisin og er alltid på søken etter årsaken til ubalanser i kroppen og det å nå optimal helse. Hun bruker funksjonell medisinsk tilnærming i behandling, og livsstil og kostholdsendring som sitt verktøy.

Mari har tilleggsutdanning innen autonomisk respons testing (ART, Dr Klinghardt) der hun jobber både på fysiske og underliggende livsstil og psykologiske ubalanser. Andre verktøy er Lysterapi. Lys kan brukes til å balansere kroppens hormoner gjennom å gi lys og farge kombinasjoner på ulike frekvensnivåer .

Mari arbeider med nevrobiologiske utfordringer hos både barne og voksne. Områder som humør forstyrrelser, konsentrasjon og fokus, mat intoleranser, energiubalanser og avtoksingproblematikk er innen hennes arbeidsområde.

Mari sitter i styre til Norsk Protein Intoleranse Forening (NPIF) og er opptatt av peptider i mat og hvordan det påvirker kropp og atferd. Hun har en tverrfaglig tilnærming til helse og derfor en partner her på Løkka Helse og Velvære.

BILDER

...