Muskler & Struktur 

Kroppens struktur består i hovedsak av muskler, skjelett, bindevev og nerver. De fysiske og psykiske belastninger du utsetter kroppen for former strukturen. Kroppens muskler og struktur (bein og bindevev) er blant annet til for å beskytte våre indre organer, bevege oss unna farer og gi utrykk for oss selv. For stor belastning over tid viser seg gjennom uheldige strukturelle kompensasjoner som ofte skaper smerte. Hos oss har vi ulike måter og jobbe med kroppens struktur.  

Vi som arbeider med Muskler og struktur er: Elisa Florian, Pontus Lüttkens, Ewa Shafik, Jan Magnus Myhre, Marthe Kristina Ellefsen

 
bindevevsbehandling.jpg

BINDEVEVSBEHANDLING MED PERCUSSOR

Strukturell behandling av bindevevet. Med følsomme, nøyaktige hender og enkle vibrasjoner fra en myk pute på percussoren stimuleres bindevevet på en meget behagelig måte. Kyndig bruk kan percussor kan gi overraskende raske resultater på langvarige plager. Svært effektivt og langsiktige resultater i kombinasjon med riktige øvelser

 
fotsoneterapi.jpg

FOTSONETERAPI

En fotsoneterapeut jobber hovedsakelig med føttene. Ulike områder og punkter under føttene kan brukes som en “inngangsport” i balansering av kroppen. Har man ubalanser eller smerter i et organ eller et kroppsområde, vil det ofte også være smerter/ømhet i den tilsvarende sonen som tilhører dette organet. I soneterapi vil man også kunne jobbe på andre områder av kroppen.

 
c188942778df1e14e337d2e3f55f3065bf5a15ca.jpg

MASSASJETERAPI

Mennesker i dagens samfunn trenger kanskje massasje mer enn noen gang. En fellesnevner er at massasje fremmer helse og velvære, og øker blodsirkulasjonen. Hvis du har ømme eller vonde muskler, er overarbeidet eller bare vil oppleve en rolig stund med velvære i en travel hverdag, så er massasje noe for deg.

 
grønn.jpg

ORTHOBIONOMY (OSTEOPATI)

...

 
shiatsumassasje.jpg

SHIATSUMASSASJE

...