Jan
3
to Jun 30

Foundation Training vinter/vår 2019: Alle muligheter

Velkommen til enda et år med sterk rygg og funksjonell bevegelse hofter

Foundation Training er en måte og trene på, prinsipper og forholde seg til eller en leik i samspillet mellom kroppen og dens relasjon til gravitasjon. Du velger! Treningsformen er tilpasset for å bringe, støtte og tilrettelegge vår menneskelige struktur/holdning på to bein til funksjonalitet slik vi evolusjonsmessig er designet for å fungere.

sterk rygg.jpeg

Foundation Training er IKKE trening som du per idag finner på et ordinært gym, i ditt idrettslag eller andre steder hvor man trener kroppen. De unike øvelsene sørger for oppnå kontakt med bindevev og balanse i musklenes funksjonalitet. Riktig utført skaper øvelsene stabilitet i ryggsøylen hvilket er et nødvendig utgangspunkt for bevegelse. Vår erfarenhet og tester viser at når vi har stabilitet = god kroppsholdning er kroppens funksjoner i balanse og vi minker risiko for belastningsskader i muskler, ledd og skjellet…Les mer her.

Muligheter & Faste tider (unntatt helligdager og fellesferie)

 • Tirsdag kl 17.30-18.30 - Drop in / Klippekort

 • Onsdag kl 12-13.00 - Drop in / Klippekort

 • Torsdag kl 12-13.00 - Drop in / Klippekort

  NB! Alle timer krever at du prøvd FT tidligere og kjenner til prinsipper. Dersom det er første gang anbefales en 1-1 introduksjon eller Gruppe introduksjoner.

 • Påmelding 1. gang - send e-post til pontus@2ft.io Har du prøvd før kan du klikke her

 • Meld deg på og Betal på plass til instruktøren - Kort, Vipps eller kontant

Les mer om Foundation Training her og vår trener Pontus “Snølykkan” Lüttkens her

Priser

 • 1-1 Personlig Trening kr 950 per 60 min

 • Drop in (60 min) - kr 350

 • 5 klipp - kr 1500

 • 10 klipp - kr 2500

  *10% på introduksjoner rabatt til ungdom under 18, studenter, pensjonister og deg som er gravid.

View Event →
Jan
28
to Apr 30

Yogalab vinter/vår 2019

Hjertelig velkommen til yoga og bevegelse på Grünerløkka. 

Yogalab underviser hatha-yoga inspirert av Embodied FlowTM, Body-Mind Centering og filosofiske tradisjoner fra øst og vest. Vi ønsker å skape et rom hvor vi inspirerer til en engasjert og kreativ utforskning av yoga og kroppens potensiale for bevegelse. Vi vektlegger å styrke egen kroppsbevissthet og den somatiske opplevelsen- opplevelsen av å være i kroppen, ved å åpne stadig dypere lag av bevisstheten i hver celle, vev og system i kroppen.

Format-facebook.jpg
 • MANDAGER (oppstart 28.januar-6.mai)
  FLOW 2 (17.30-19:00) Dynamiske og kreative flytsekvenser, meditasjon i bevegelse. Timene er er eksperimenterende og utforskende, og inkluderer fri bevegelse, somatiske øvelser, fordypning i pranayama, mantra og meditasjon. Denne timen passer for deg som har gått FLOW1-kursene her hos oss, for deg som har praktisert yoga eller annen type bevegelse 1 - 2 år, og for deg som ønsker en mer dynamisk og utfordrende yogapraksis.

 • TIRSDAGER (oppstart 29.januar-30.april) 
  FLOW 1 (18:45 - 20:15) Dynamiske og kreative flytsekvenser, meditasjon i bevegelse. Timene er eksperimenterende og utforskende, og inkluderer fri bevegelse, somatiske øvelser, fordypning i pranayama, mantra og meditasjon. Denne timen passer for deg som har gått BASIC-kursene her hos oss, og for deg som har praktisert litt yoga eller annen type bevegelse og ønsker en dynamisk yogapraksis.

 • ONSDAGER (oppstart 30.januar-8.mai)
  MINDFUL RESTORATIVE YOGA (19:00 - 20:30)
  Dette er en rolig yogatime hvor dyp avspenning og hvile står sentralt. Her gjør vi øvelser som regulerer stress, øker tilstedeværelse og velvære. Denne timen passer for alle nivåer og krever ingen forkunnskaper, bare et ønske om å gi deg selv tid til ro og stillhet i kropp og sinn. 

 • ONSDAGER: (oppstart 30.januar-8.mai)
  BASIC (17:30 - 18:45) Særlig fokus på grunnleggende aspekter ved yoga og bevegelse. I disse timene vektlegges økt kroppsliggjøring, styrke, balanse og stabilitet. Timen passer for deg som er helt ny til yoga eller for deg som har gjort litt yoga.

EARLY-BIRD PRIS: ved påmelding og betaling før 2.januar 2019!
2050,- 

PRIS (kursrekken går over 12 ganger, med opphold i vinter- og påskeferie):
2300,- 

Studenter/uføre og elever som fortsetter på kurs fra høst 2018, får 10% rabatt av full pris.

Ønsker du å gå på to kurs får du kurs nr. 2 til halv pris (av full pris). 

Påmelding og betaling:
Påmelding til yogalaboslo@gmail.com
Påmelding er bindende. Ved avmelding senere enn to uker før kursdato belastes hele kursavgiften.

Kontonummeret 1506 03 90603 eller VIPPS 510307
Merk betaling med navn og kurs. Ta kontakt med oss hvis du ønsker faktura, eller har behov for å dele opp betalingen.

Lurer du på noe er det bare å ringe oss på 95 91 96 75 eller 48892947

Ønsker dere en fredelig førjulstid og en god jul! Vi gleder oss til å se dere alle i det nye året, både nye og gamle Yogalabbere!

Med ♥
YogaLab

View Event →

Yogalab førjulsdrop-in 2018
Nov
26
to Dec 12

Yogalab førjulsdrop-in 2018

 • Yogalab / Løkka Helse og Velvære (map)
 • Google Calendar ICS

Yogalab førjulsdrop-in 2018

Uke 48, 49, 50 
Når det blir mørkere ute er det hyggelig å gjøre det koseligere inne med lys og varme. Naturen senker sitt tempo og går i dvale og det er også naturlig for oss å senke tempoet. Vi trenger kanskje å minne oss selv på dette, at det er greit å hvile mer samt pleie vårt indre rom litt ekstra i møte med kortere dager omfavnet av mørke. 

View Event →
Women's Self Care with Emily Kuser
Nov
17
to Nov 18

Women's Self Care with Emily Kuser

 • Løkka Helse & Velvære (map)
 • Google Calendar ICS

For female therapists, psychologists, yoga teachers and all women interested in learning a self-care program designed specifically for women. Learn to take care of you first. Especially if you are taking care of many others. You will leave this course feeling clear, revitalized, supported…and inspired. The skills, techniques and creativity cultivated in this training will become a gift to share with your female clients, patients, students, family and friends.

View Event →
Strukturell Resiliens og Emosjonsregulering
Oct
27
to Oct 28

Strukturell Resiliens og Emosjonsregulering

 • Løkka Helse og Velvære (map)
 • Google Calendar ICS

Strukturell resiliens er i hvilken grad kroppen har en evne til å håndtere stressende situasjoner. Ettersom emosjoner og tanker også påvirker bevegelsesmønstre og sansinger i kroppen vil det å ha høy grad av kroppsbevissthet være særdeles viktig for å orientere seg i både mentale, emosjonelle og kroppslige stressende situasjoner.

View Event →